vineri, 3 august 2012

Aparate aer conditionat recomandate pe canicula

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat NORDSTAR 22000 BTU
2 august 2012 21:36

Produsul de astazi apartine clasei de energie A, functionand cu un consum minim de curent. Se poate folosi la climatizarea spatiilor de locuit sau industriale. Un avantaj de care veti beneficia daca il alegeti, este reprezentat de noua tehnologie "antibiotic tech", care foloseste campul electric impotriva bacteriilor din mediu.
Ventilatorul unitatii

Aer conditionat Fujitsu ASYA12LKC / LLC 12000 BTU inverter
2 august 2012 15:02

Acest model inovator de aer conditionat se remarca prin dotarile sale de ultima generatie, care ofera o experienta placuta in orice spatiu unde acesta este amplsat. Garantia pe care v-o oferim pentru orice aparat de aer conditionat Fujitsu de uz casnic este de 5 ani integral. Va asteptam sa-l comandati prin metodele afisate online.
Un avantaj aparte pentru a-

Aer conditionat LG S09AHP
31 iulie 2012 20:49

Veti avea numeroase avantaje daca veti alege acest produs performant si inovator. Are un sistem Clasic (non-inverter) si face parte din clasa de energie A/B. Produsele de tip non-inverter sunt destinate pentru racirea unui spatiu si incalzirea acestuia doar pe perioada de trecere de la toamna la iarna, respectiv de la iarna la primavara, in conditiile de utilizare casnica moderata.

Aer conditionat Daikin - FTXN25K 9000 BTU inverter
30 iulie 2012 22:19

Fiecare aparat de aer conditionat care apartine firmei Daikin este dotat cu un design modern si cu numeroase functii care ofera avantaje multiple indiferent de mediu sau anotimp. Modul ECONO reduce consumul de energie, astfel incat alte electrocasnice care au nevoie de un consum mai mare sa-l poata utiliza. Va asteptam comenzile telefonic sau prin e-mail.
Mod

Aer conditionat Platinium - 9000BTU - COL-A09 R/B
29 iulie 2012 21:08

Principalul avantaj al achizitionarii acestui produs il constituie raportul foarte bun dintre calitate si pret. Aparatul face parte din clasa energetica A, are un design atragator care se adapteaza cu succes in orice interior, indiferent de stil, si este extrem de practic putandu-se dimensiona in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.
Garantia pe care v-o of

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu