vineri, 10 august 2012

Modele aer conditinat eficiente pe canicula

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Whirlpool Slim AMD007 9000-12000 Btu/h
8 august 2012 23:32

Produsul pe care vi-l recomandam astazi are un design compact, are functii performante si face parte din clasa energetica A sau B in modul de racire. Marca de aer conditionat Whirlpool va ofera cu fiecare model lansat solutii inteligente de confort pentru orice tip de mediu, pentru a va face viata mai frumoasa si mai usoara!
Cele mai importante si moderne functii de ca

Aer conditionat Yamato - D24
7 august 2012 22:54

Produsul de astazi apartine unei marci cu un succes enorm la public, fiind printre primele optiuni in achizitionarea de aparate aer conditionat. Vi-l recomandam pentru faptul ca este practic, performant, are un design deosebit al aspectului exterior, avand incorporate functii de ultima generatie. Este proiectat si testat pentru utilizare de lunga durata, si se intretine usor.
&

Aer conditionat Fujitsu ASYA09LKC / LLC 9000 BTU inverter
6 august 2012 18:10

Produsul pe care vi-l recomandam astazi este renumit pentru functiile sale de ultima generatie, care ofera o momente relaxante si placute in orice spatiu unde acesta este instalat. Toate aparatele de aer conditionat marca Fujitsu reprezinta solutia perfecta pentru crearea unui mediu ideal din punctul de vedere al confortului.
Garantia pe care v-o oferim pentru orice ap

Aer conditionat Haier NEW ECO LINE HSU-12RF03/R2
5 august 2012 23:00

Produsul de astazi se remarca printr-un design deosebit precum si prin functii inteligente ce ofera maxim de confort termic si o climatizare de exceptie. Dotarile principale de care dispune sunt: Mod Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat. De asemenea, Filtrul Anti-Praf incorporat poate fi programat 24 h .
Acest model apartine firmei Haier, o compan

Aer conditionat Gree 24000 BTU GWH-24ND
4 august 2012 23:11

Va informam ca aparatele de aer conditionat care apartin firmei Gree au incorporate o serie de functii variate moderne si de o garantie de 5 ani integral. Telecomanda sa poate fi blocata pentru a fi evitate operatiunile gresite, la care intervin cel mai adesea copiii. Ventilatorul sau functioneaza chiar si cand unitatea aparatului este oprita.
Va recomandam modelul de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu