luni, 6 august 2012

Ultimele recomandari in domeniu!

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Haier NEW ECO LINE HSU-12RF03/R2
5 august 2012 23:00

Produsul de astazi se remarca printr-un design deosebit precum si prin functii inteligente ce ofera maxim de confort termic si o climatizare de exceptie. Dotarile principale de care dispune sunt: Mod Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat. De asemenea, Filtrul Anti-Praf incorporat poate fi programat 24 h .
Acest model apartine firmei Haier, o compan

Aer conditionat Gree 24000 BTU GWH-24ND
4 august 2012 23:11

Va informam ca aparatele de aer conditionat care apartin firmei Gree au incorporate o serie de functii variate moderne si de o garantie de 5 ani integral. Telecomanda sa poate fi blocata pentru a fi evitate operatiunile gresite, la care intervin cel mai adesea copiii. Ventilatorul sau functioneaza chiar si cand unitatea aparatului este oprita.
Va recomandam modelul de

Aer conditionat Airwell HDD 012
3 august 2012 23:00

Acest produs este dotat cu Tehnologie DC Inverter ce asigura un consum redus de energie electrica, cu pana la 40% mai mic decat aparatele clasice. Vi-l recomandam pentru designul sau modern, pentru clasa sa energetica A, pentru faptul ca afiseaza temperatura interioara si exterioara, avand un nivel redus de zgomot si dispunand de un filtru fotocatalictic si antibacterian.

Aer conditionat NORDSTAR 22000 BTU
2 august 2012 21:36

Produsul de astazi apartine clasei de energie A, functionand cu un consum minim de curent. Se poate folosi la climatizarea spatiilor de locuit sau industriale. Un avantaj de care veti beneficia daca il alegeti, este reprezentat de noua tehnologie "antibiotic tech", care foloseste campul electric impotriva bacteriilor din mediu.
Ventilatorul unitatii

Aer conditionat Fujitsu ASYA12LKC / LLC 12000 BTU inverter
2 august 2012 15:02

Acest model inovator de aer conditionat se remarca prin dotarile sale de ultima generatie, care ofera o experienta placuta in orice spatiu unde acesta este amplsat. Garantia pe care v-o oferim pentru orice aparat de aer conditionat Fujitsu de uz casnic este de 5 ani integral. Va asteptam sa-l comandati prin metodele afisate online.
Un avantaj aparte pentru a-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu