miercuri, 1 august 2012

Promotiile zilei pe www.climatizaretermice.ro

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat LG S09AHP
31 iulie 2012 20:49

Veti avea numeroase avantaje daca veti alege acest produs performant si inovator. Are un sistem Clasic (non-inverter) si face parte din clasa de energie A/B. Produsele de tip non-inverter sunt destinate pentru racirea unui spatiu si incalzirea acestuia doar pe perioada de trecere de la toamna la iarna, respectiv de la iarna la primavara, in conditiile de utilizare casnica moderata.

Aer conditionat Daikin - FTXN25K 9000 BTU inverter
30 iulie 2012 22:19

Fiecare aparat de aer conditionat care apartine firmei Daikin este dotat cu un design modern si cu numeroase functii care ofera avantaje multiple indiferent de mediu sau anotimp. Modul ECONO reduce consumul de energie, astfel incat alte electrocasnice care au nevoie de un consum mai mare sa-l poata utiliza. Va asteptam comenzile telefonic sau prin e-mail.
Mod

Aer conditionat Platinium - 9000BTU - COL-A09 R/B
29 iulie 2012 21:08

Principalul avantaj al achizitionarii acestui produs il constituie raportul foarte bun dintre calitate si pret. Aparatul face parte din clasa energetica A, are un design atragator care se adapteaza cu succes in orice interior, indiferent de stil, si este extrem de practic putandu-se dimensiona in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.
Garantia pe care v-o of

Aer conditionat Samsung Neo Forte AQ18NSAN
28 iulie 2012 16:11

Produsul zilei de astazi este dotat cu numeroase functii moderne, menite sa va ofere momente minunate pe timp de vara. Este insotit de un design modern si ofera un plus de eleganta si stil incaperii in care este amplasat. Utilizati mijloacele de contact pentru a-l comanda si a beneficia de servicii de montaj rapide si eficiente.
Aparatul are garantie de 2 ani si printr

Aer conditionat Midea MSY-18HDN1-QC2 18000 BTU Inverter
28 iulie 2012 15:38

Astazi va prezentam un aparat aer conditionat dotat cu tehnologia Inverter care asigura un consum redus de energie electrica cu pana la 40 mai redus decat aparatele clasice. Vi-l recomandam pentru performanta sa exceptionala si mai ales pentru faptul ca se adapteaza cu succes in diferite incaperi, cum ar fi dormitor, bucatarie, living.
Filtrul Active Carbon de care dis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu