luni, 30 iulie 2012

Comandati aer conditionat ieftin pe www.climatizaretermice.ro!

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Platinium - 9000BTU - COL-A09 R/B
29 iulie 2012 21:08

Principalul avantaj al achizitionarii acestui produs il constituie raportul foarte bun dintre calitate si pret. Aparatul face parte din clasa energetica A, are un design atragator care se adapteaza cu succes in orice interior, indiferent de stil, si este extrem de practic putandu-se dimensiona in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.
Garantia pe care v-o of

Aer conditionat Samsung Neo Forte AQ18NSAN
28 iulie 2012 16:11

Produsul zilei de astazi este dotat cu numeroase functii moderne, menite sa va ofere momente minunate pe timp de vara. Este insotit de un design modern si ofera un plus de eleganta si stil incaperii in care este amplasat. Utilizati mijloacele de contact pentru a-l comanda si a beneficia de servicii de montaj rapide si eficiente.
Aparatul are garantie de 2 ani si printr

Aer conditionat Midea MSY-18HDN1-QC2 18000 BTU Inverter
28 iulie 2012 15:38

Astazi va prezentam un aparat aer conditionat dotat cu tehnologia Inverter care asigura un consum redus de energie electrica cu pana la 40 mai redus decat aparatele clasice. Vi-l recomandam pentru performanta sa exceptionala si mai ales pentru faptul ca se adapteaza cu succes in diferite incaperi, cum ar fi dormitor, bucatarie, living.
Filtrul Active Carbon de care dis

Aer conditionat Airwell HHF 018
26 iulie 2012 21:46

Produsul de astazi dispune de o serie de functii inteligente si de ultima generatie, menite sa va ofere momente lipsite de griji cu privire la aerul inspirat. Daca il comandati, veti avea parte de o vara frumoasa, unde canicula va ramane o simpla amintire. Acest aparat are un design modern si functioneaza cu un nivel de zgomot redus.
Face parte din clasa energetica A s

Aer conditionat Chigo - CS-35V3A-M107AH5C 12000 BTU inverter
26 iulie 2012 23:05

Daca doriti sa comandati un aparat de aer conditionat care indeplineste cu succes raportul dintre calitate si pret, produsul zilei de astazi reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra. Din gama Chigo apartin numai modele care au un design atractiv si se pot usor integra in orice decor, fiind de tip split pentru perete si inverter.
Aparatul este potrivit tuturor nev

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu