luni, 9 iulie 2012

Cele mai noi modele de aer conditionat!

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Yamato - HW12
8 iulie 2012 23:03

Aparatele de aer conditionat Yamato au un succes enorm pe piata de profil, datorita tehnologiei avansate, si a functiilor care va permit sa va bucurati de fiecare moment, indeplinindu-va orice capriciu. Confortul este asigurat de aerul revigorant si proaspat raspandit in mod uniform si ideal, canicula ramanand o simpla amintire. Va asteptam comenzile la numerele afisate pe site.

Aer conditionat Platinium - 18000BTU - 18HRW/R2
7 iulie 2012 23:05

Acest model se deosebeste prin calitatile extraordinare pe care le are, alaturi de designul practic si modern, care ofera un aspect placut oricarui spatiu unde este amplasat, fie el sediu de firma, locuinta, restaurant, cafenea, institutie, etc. Este unul dintre cele mai vandute aparate de aer conditionat, si este disponibil in mai multe culori si marimi.
Principalul a

Aer conditionat Vinchi 9000 BTU
6 iulie 2012 23:31

Acest aparat de aer conditionat merita toata atentia dumneavoastra, datorita excelentei pe care o reprezinta. Produsul rezista si se adapteaza perfect unor conditii de temperatura si umiditate foarte ridicate. Instalarea se realizeaza in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, iar garantia este de 2 ani integral.
Functiile inteligente de care dispune sunt: filtru i

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu