marți, 17 iulie 2012

Incearca noile aparate aer conditionat!

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Chigo - CS-51H3A-P108AH4A 18000 BTU
17 iulie 2012 00:10

Acest model are un design inovator si se poate integra cu usurinta in orice spatiu. Vi-l recomandam datorita calitatilor deosebite si pentru tehnologia moderna a functiilor de care dispune. Va invitam sa alegeti din gama noastra de aparate aer conditionat Chigo pe cel care se potriveste nevoilor si dorintelor dumneavoastra si va veti convinge imediat de superioritatea acestora.

Aer conditionat 9000 BTU - Midea MSR1-09HRN1-QC2
15 iulie 2012 22:43

Produsul de astazi este ideal pentru nevoile de climatizare din caminul personal cum ar fi bucataria, livingul, dormitorul, etc, furnizand aerul revigorant si proaspat de care aveti nevoie pe timp de vara. Veti experimenta confortul ideal datorita performantei maxime pe care o atinge acest aparat de aer conditionat.
Functiile de care dispune sunt: functie autorestart,

Aer conditionat LG C12AHR
14 iulie 2012 23:34

Produsul zilei de astazi este un model clasic, non-inverter si face parte din clasa de energie B/C. Vi-l recomandam cu incredere pentru performantele sale deosebite, pentru designul sau modern si elegant, si pentru raportul excelent dintre calitate si pret. Firma LG este cunoscuta pe plan mondial pentru inovatia distribuita cu fiecare produs, reprezintand un lider in productia de aparate

Aer conditionat LDK 9K CH-AB 9000 BTU
14 iulie 2012 00:30

Suntem bucurosi sa va prezentam produsul zilei de astazi. Acest aparat de aer conditionat se bucura de un succes enorm pe piata de profil, datorita functiilor sale avansate, designului inovator si a potentialului cu care isi indeplineste impecabil sarcinile. Tineti cont de prognoza meteo, care anunta canicula pentru lunile urmatoare, si pregatiti-va adecvat, comandand acest model perfect

Aer conditionat SIMBIO 12000 BTU
12 iulie 2012 23:14

Acest aparat de aer conditionat este ideal pentru orice mediu, fie el mic sau spatios, avand consum redus de energie si fiind extrem de practic. Vi-l recomandam datorita fiabilitatii sale si a raportului excelent calitate/pret. Se produce in Uniunea Europeana (Ungaria) si beneficiaza de garantie 3 ani la componente si de garantie 5 ani la compresor.
Produsele din gama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu