vineri, 13 iulie 2012

Noile modele de aparate de www.climatizaretermice.ro

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat SIMBIO 12000 BTU
12 iulie 2012 23:14

Acest aparat de aer conditionat este ideal pentru orice mediu, fie el mic sau spatios, avand consum redus de energie si fiind extrem de practic. Vi-l recomandam datorita fiabilitatii sale si a raportului excelent calitate/pret. Se produce in Uniunea Europeana (Ungaria) si beneficiaza de garantie 3 ani la componente si de garantie 5 ani la compresor.
Produsele din gama

Aer conditionat Neo ACS-HR18LED
11 iulie 2012 17:00

Acest aparat de aer conditionat reprezinta cea mai potrivita alegere pentru acest sezon calduros si ofera un confort deosebit oriunde este amplasat, raportul intre calitate si pret fiind unul excelent. Daca doriti sa achizitionati performanta maxima accesibila, acest aparat de aer conditionat este solutia ideala pentru dumneavoastra. Dispune de un compresor Toshiba, aceasta firma fiind po

Aer conditionat Whirlpool AMD 031 9000 Btu
10 iulie 2012 13:51

Aparatele de aer conditionat de la Whirlpool sunt special create pentru a va face viata mai usoara si mai frumoasa, indiferent de conditiile de temperatura. Acest model va ofera solutii inteligente si moderne, face parte din clasa energetica A, dispune de controale de racire, dezumidificare, incalzire, ventilare. Prin functia "al 6-lea" simt incorporata, este aleasa temperatura

Aer conditionat Fujitsu ASYA09LGC
9 iulie 2012 21:58

Produsul de astazi apartine unei firme foarte bine cotate pe piata de profil, prin dotarile moderne incorporate si datorita setarilor care asigura comoditatea operarii. Se remarca prin designul atractiv si prin elementele componente performante. Vi-l recomandam cu incredere pentru orice interior, oferind un plus de eleganta mediului unde va fi amplasat.
Una dintre func

Aer conditionat Yamato - HW12
8 iulie 2012 23:03

Aparatele de aer conditionat Yamato au un succes enorm pe piata de profil, datorita tehnologiei avansate, si a functiilor care va permit sa va bucurati de fiecare moment, indeplinindu-va orice capriciu. Confortul este asigurat de aerul revigorant si proaspat raspandit in mod uniform si ideal, canicula ramanand o simpla amintire. Va asteptam comenzile la numerele afisate pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu