luni, 23 iulie 2012

Recomandarea zilei la aparate aer conditionat

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Yamato - HW24
22 iulie 2012 16:09

Aparatele de aer conditionat Yamato au un succes enorm pe piata de profil, datorita tehnologiei avansate, si a functiilor care va permit sa va bucurati de fiecare moment, indeplinindu-va orice capriciu. O particularitate care face acest model special o constituie raportul excelent dintre calitate si pret. Toate produsele din aceasta marca dispun de compresoare Toshiba si schimbatoare de c

Aer conditionat Nordstar KFR-35GW 12000BTU inverter
21 iulie 2012 17:10

Alegand acest produs de astazi, veti avea ocazia sa va bucurati din plin de vara, beneficiind de cele mai avansate si inteligente functii. Printre acestea, se numara: programare pornire/oprire, modul sleep, ( aparatul se adapteaza la necesitatile de confort pe timp de noapte), distributie multidimensionala a aerului, deumidificare, filtru catalizator rece, care indeparteaza eficient miros

Aer conditionat Daikin - FTXN50K 18000 BTU inverter
20 iulie 2012 21:49

Va recomandam cu incredere acest model de aer conditionat, datorita avantajelor multiple oferite de acesta. Designul modern transforma orice decor intr-unul mai atractiv si elegant, iar functiile inteligente si avansate ale acestui produs va ofera confortul mult dorit in zilele calduroase de vara. Va invitam sa-l comandati prin metoda de contact preferata.
Modulul slee

Aer conditionat Samsung AQV-12ASA Mont Blank Inverter
19 iulie 2012 20:17

Produsul zilei de astazi apartine unei firme care este una dintre cele mai populare pe piata de profil, deosebindu-se prin dotarile moderne capabile sa furnizeze confortul in orice conditii de temperatura. Este un model inventer, apartine clasei de energie A, si are un design functional care permite racirea incaperii cu o eficienta mult mai mare decat alte modele.
Prin

Aer conditionat Whirlpool Slim AMD004 18000 Btu/h
18 iulie 2012 19:42

Whirlpool va transforma viata intr-una mai usoara si mai frumoasa cu fiecare aparat de aer conditionat lansat. Aceasta firma este una respectabila si cunoscuta pentru potentialul imens cu care s-a remarcat in aceasta industrie, mentinandu-si interesul pentru atingerea perfectiunii si devotamentul pentru societatea de pretutindeni.
Modelul pe care vi-l prezentam astazi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu