vineri, 27 iulie 2012

Recomandari aer conditionat!

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Airwell HHF 018
26 iulie 2012 21:46

Produsul de astazi dispune de o serie de functii inteligente si de ultima generatie, menite sa va ofere momente lipsite de griji cu privire la aerul inspirat. Daca il comandati, veti avea parte de o vara frumoasa, unde canicula va ramane o simpla amintire. Acest aparat are un design modern si functioneaza cu un nivel de zgomot redus.
Face parte din clasa energetica A s

Aer conditionat Chigo - CS-35V3A-M107AH5C 12000 BTU inverter
26 iulie 2012 23:05

Daca doriti sa comandati un aparat de aer conditionat care indeplineste cu succes raportul dintre calitate si pret, produsul zilei de astazi reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra. Din gama Chigo apartin numai modele care au un design atractiv si se pot usor integra in orice decor, fiind de tip split pentru perete si inverter.
Aparatul este potrivit tuturor nev

Aer conditionat Hitachi - RAS-35WX8
24 iulie 2012 15:40

Produsul de astazi apartine uneia dintre cele mai consacrate firme de aparate de aer conditionat din lume. Magazinul nostru contine o gama larga si variata de modele Hitachi, invitandu-va sa utilizati metodele de comanda preferate, prezentate pe siteul nostru. Veti beneficia de montaj rapid si profesionist.
Acest model are un design placut, o garantie de 5 ani si funct

Aer conditionat Vinchi 12000 BTU
24 iulie 2012 17:56

Produsul de aer conditionat pe care vi-l recomandam astazi merita toata atentia dumneavoastra, datorita performantei moderne si functiilor inteligente de care dispune. Motivul principal pentru care sa-l achizitionati consta in faptul ca aparatul rezista si se adapteaza perfect unor conditii de temperatura si umiditate foarte ridicate, avand o garantie de 2 ani integral. Este dest

Aer conditionat Yamato - HW24
22 iulie 2012 16:09

Aparatele de aer conditionat Yamato au un succes enorm pe piata de profil, datorita tehnologiei avansate, si a functiilor care va permit sa va bucurati de fiecare moment, indeplinindu-va orice capriciu. O particularitate care face acest model special o constituie raportul excelent dintre calitate si pret. Toate produsele din aceasta marca dispun de compresoare Toshiba si schimbatoare de c

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu