vineri, 20 iulie 2012

Modele de aparate promotionale

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Samsung AQV-12ASA Mont Blank Inverter
19 iulie 2012 20:17

Produsul zilei de astazi apartine unei firme care este una dintre cele mai populare pe piata de profil, deosebindu-se prin dotarile moderne capabile sa furnizeze confortul in orice conditii de temperatura. Este un model inventer, apartine clasei de energie A, si are un design functional care permite racirea incaperii cu o eficienta mult mai mare decat alte modele.
Prin

Aer conditionat Whirlpool Slim AMD004 18000 Btu/h
18 iulie 2012 19:42

Whirlpool va transforma viata intr-una mai usoara si mai frumoasa cu fiecare aparat de aer conditionat lansat. Aceasta firma este una respectabila si cunoscuta pentru potentialul imens cu care s-a remarcat in aceasta industrie, mentinandu-si interesul pentru atingerea perfectiunii si devotamentul pentru societatea de pretutindeni.
Modelul pe care vi-l prezentam astazi

Aer conditionat Gree GWH12KF-K3DNA5A
17 iulie 2012 22:00

Modele din aceasta gama raspund tuturor nevoilor de climatizare si sunt insotite de un certificat de garantie de 5 ani integral. Designul de care dispune acest produs transforma orice incapere intr-una mai stilata si mai atractiva. Printre functiile sale se numara: 4 viteze de ventilare, directionarea aerului in sus sau in jos, functie autorestart, autocuratare, memorare setari, prin care

Aer conditionat Chigo - CS-51H3A-P108AH4A 18000 BTU
17 iulie 2012 00:10

Acest model are un design inovator si se poate integra cu usurinta in orice spatiu. Vi-l recomandam datorita calitatilor deosebite si pentru tehnologia moderna a functiilor de care dispune. Va invitam sa alegeti din gama noastra de aparate aer conditionat Chigo pe cel care se potriveste nevoilor si dorintelor dumneavoastra si va veti convinge imediat de superioritatea acestora.

Aer conditionat 9000 BTU - Midea MSR1-09HRN1-QC2
15 iulie 2012 22:43

Produsul de astazi este ideal pentru nevoile de climatizare din caminul personal cum ar fi bucataria, livingul, dormitorul, etc, furnizand aerul revigorant si proaspat de care aveti nevoie pe timp de vara. Veti experimenta confortul ideal datorita performantei maxime pe care o atinge acest aparat de aer conditionat.
Functiile de care dispune sunt: functie autorestart,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu