marți, 10 iulie 2012

Recomandarile zilei - aparate de aer conditionat avantajoase

www.climatizaretermice.ro

Aer conditionat ieftin si bun

Aer conditionat Fujitsu ASYA09LGC
9 iulie 2012 21:58

Produsul de astazi apartine unei firme foarte bine cotate pe piata de profil, prin dotarile moderne incorporate si datorita setarilor care asigura comoditatea operarii. Se remarca prin designul atractiv si prin elementele componente performante. Vi-l recomandam cu incredere pentru orice interior, oferind un plus de eleganta mediului unde va fi amplasat.
Una dintre func

Aer conditionat Yamato - HW12
8 iulie 2012 23:03

Aparatele de aer conditionat Yamato au un succes enorm pe piata de profil, datorita tehnologiei avansate, si a functiilor care va permit sa va bucurati de fiecare moment, indeplinindu-va orice capriciu. Confortul este asigurat de aerul revigorant si proaspat raspandit in mod uniform si ideal, canicula ramanand o simpla amintire. Va asteptam comenzile la numerele afisate pe site.

Aer conditionat Platinium - 18000BTU - 18HRW/R2
7 iulie 2012 23:05

Acest model se deosebeste prin calitatile extraordinare pe care le are, alaturi de designul practic si modern, care ofera un aspect placut oricarui spatiu unde este amplasat, fie el sediu de firma, locuinta, restaurant, cafenea, institutie, etc. Este unul dintre cele mai vandute aparate de aer conditionat, si este disponibil in mai multe culori si marimi.
Principalul a

Aer conditionat Vinchi 9000 BTU
6 iulie 2012 23:31

Acest aparat de aer conditionat merita toata atentia dumneavoastra, datorita excelentei pe care o reprezinta. Produsul rezista si se adapteaza perfect unor conditii de temperatura si umiditate foarte ridicate. Instalarea se realizeaza in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, iar garantia este de 2 ani integral.
Functiile inteligente de care dispune sunt: filtru i

Aer conditionat LDK 12K CH-AB
5 iulie 2012 22:32

Acest aparat de aer conditionat se bucura de un succes enorm in domeniul vanzarilor, datorita functiilor moderne, designului atractiv si a potentialului cu care isi indeplineste impecabil sarcinile, spre furnizarea confortului ideal. Tineti cont de prognoza meteo, care anunta canicula pentru lunile urmatoare, si pregatiti-va adecvat, achizitionand acest produs accesibil si perfect pentru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu